18 de març 2007

3.14159265...

Dimecres 14/03 a la 1:59 es va celebrar el dia mundial del número pi. I direu, fins a quin punt hem arribat que un número té dia mundial? O millor dit, què no té dia mundial? Bé, suposo que no cal explicar el motiu de per què el dia mundial del número pi es fa aquest dia a aquesta hora, oi? Doncs es veu que es reuneix gent d'arreu del món per comentar la importància del número pi a les seves vides i de com seria el món sense el número pi... Hi ha gent per tot, tu! Una data més per apuntar al calendari xD

Aprofito el post freak del número pi per mostrar-vos una nova religió que ha sorgit es tracta del "pastafarisme". Es tracta d'una crítica al creacionisme i es veu que es pagarà un milió de dolars a aquell que demostri que jesucrist és fill "d'un gran monstre espagueti volador". Aquesta religió que ha agafat el nom de pastafarisme per analogia a la paraula rastafari resulta que s'ha estès per internet i ja té un munt d'adeptes. El pastafarisme va ser impulsar per Bobby Herdenson un diplomat de física de la Universitat de l'Estat D'oregon. Ja deia jo que aquests físics eren uns freaks.

Avui us deixo amb aquestes dues notícies freaks, ja us aniré informant d'altres curiositats que trobi per la xarxa ;)1 comentari:

jesus ha dit...

Felicitats per l'actualitat friqui, a vegades dona una mica d'aire fresc al bloc. Saludos!