17 de juliol 2007

L'Hospitalet cada dia més net?

Ja fa temps que l'Ajuntament de l'Hospitalet va engegar una campanya on deia "l'Hospitalet cada dia més net" però els veïns de Sta Eulàlia no podem fer altre cosa que contraposar-nos a aquest eslògan i dir la realitat: l'Hospitalet cada dia més brut! No ve de nou, ja fa mesos que els veïns es van queixant però ha arribat el moment de fer sentir les nostres veus, no ens pensem quedar de braços creuats davant el passotisme de l'Ajuntament. Ençà fa uns mesos els veïns de Sta Eulàlia veiem com dia rere dia les condicions de neteja del nostre barri van empitjorant. Ja ni tan sols ens queixem de la polseguera i el fang que diàriament hem de patir degut a les obres de l'AVE sinó que l'Ajuntament està descuidant els serveis de neteja i recollida de la brossa també.

Els veïns hem de suportar l'acumulació de gran quantitat de contenidors davant de les nostres cases, sense que aquest siguin rentats degudament, com la brossa es llençada al llarg de tot el dia dins dels contenidors amb el tuf que suposa això pels veïns que tenim els contenidors al davant, com la brossa es va acumulant fora dels contenidors i es regirada i escampada per la vorera pública. Estem farts de sortir del nostre portal a qualsevol hora del dia i trobar-nos amb aquesta quantitat de brossa escampada davant dels nostres nassos. Condicions que ja són insostenibles i més ara a l'estiu on la calor afavoreix encara més el tuf i la proliferació de microorganismes.

Ja fa uns mesos que la neteja en el barri de Sta Eulàlia s'ha vist descuidada per les obres. Abans podíem veure com la plaça de l'església es netejava degudament. Ara només trobem acumulació de pols. On són els serveis de neteja que abans netejaven el nostre barri? Les voreres es troben brutes de pols, de pixum i del suquet que gotegen les bosses d'escombraries sense que els serveis de neteja facin res al respecte. Farts d'aquesta situació els veïns no paren de queixar-se i si no es troba una solució ben aviat de segur que les queixes del veïns aniran en augment. D'aquesta forma els veïns de Sta Eulàlia exigim a l'Ajuntament un canvi en les polítiques de neteja del nostre barri JA.

L'HOSPITALET CADA DIA MÉS BRUT!

3 comentaris:

Vtopvs ha dit...

Tranquil·la, això passa a gairebé totes les ciutats, i a una tan de gran, encara més. No obstant, sempre es pot millorar, per això va bé queixar-se.

JG ha dit...

M'he passat 6 anys passant per l'Hospitalet per tal d'anar a la zona universitària i la veritat es que tens prou raó

la foto paga vaja

salut

El Ojo de Sevilla ha dit...

Un blog interesante, lo entiendo a medias (y no lo digo por ofender) pero lo que entiendo me parece interesante. Me gustan los blogs críticos, sean del signo que sean. Crítico y autocríticos, eso es lo que importa.
Un saludo desde el sur.