05 d’octubre 2007

5 anys de lluita al teu costat






Hi ha homes que lluiten un dia, i són bons.
N'hi ha d'altres que lluiten un any, i són millors.
N'hi ha que lluiten molts anys, i són molt bons.
Però n'hi ha que lluiten tota la vida.
Aquests sóns els imprescindibles









Sembla mentida, ja són 5 els anys de militància a les JERC. Recordo aquella Festa Major de Bellvitge amb 14 anyets tan sols quan vaig topar amb dues personetes, el Jesús i l'Eduard, que em van encoratjar a emprendre aquest camí. Un dia no fa gaire, una amiga em preguntà, i per què et vas fer de les JERC? És curiós que ningú m'ho hagués preguntat fins ara, oi?. Suposo que m'hi vaig fer perquè tenia uns ideals prou clars, buscava gent que pensés com jo i tenia moltíssimes ganes de fer coses, que aquests ideals no fossin només això, ideals, i que restessin guardats al meu cervell. Ara puc dir que potser era massa jove, però no me'n penedeixo pas. Aquests 5 anys m'han ajudat molt a formar-me com a persona, a treballar en equip, a reforçar els meus ideals.

Han estat moltes reunions, sopars, xerrades, encartellades, accions... I puc dir que a dia d'avui les recordo totes i cadascuna. I si d'una cosa podem presumir a l'Hospitalet és que malgrat ser pocs som molt dinàmics. Ens creiem el que fem, i tenim molt clar el que volem. Ens estimem la nostra ciutat, malgrat que vulguem canviar alguns aspectes, per això mateix volem el millor pels ciutadans.

No voldria pas escriure sobre aquests 5 anys a les JERC sense deixar constància en aquest humil espai sobre la importància dels companys que han fet possible tot això i dels quals he après moltes coses - i les que em queden per aprendre! -, la Núria, el Jesús, l'Eduard... i els que em deixo!, els quals admiro i espero seguir lluitant al seu costat durant molts anys més. A la gent del Baix Llobregat per donar una altra visió de les JERC i pels bons moments i les complicitats que hem passat junts.

I seguim amb les mateixes ganes de fer feina, no hi ha res que t'encoratgi més que veure que dia rere dia s'uneixen més persones al teu projecte i això és una senyal més de la feina ben feta.



6 comentaris:

Núria ha dit...

Qui hagués dit fa cinc anys enrere que avui encara estaríem aquí, treballant com mai i amb la mateixa il·lusió i ganes de sempre...

Gràcies a tu també per unir-te i comprometre't amb el projecte de les JERC de l'Hospitalet... Ha estat i segueix sent un plaer treballar amb tu i amb la resta de gent de la secció local.

Felicitats pels 5 anyets que acabem de fer i pels que encara celebrarem.

Un petó

Núria

Anònim ha dit...

Ei, doncs jo sóc de les JERC i encara no t'he vist pels actes nacionals!

Annabel ha dit...

Això deu ser que no t'has fixat prou =P

Anònim ha dit...

I que en siguin molts més!

Miquel Salip ha dit...

I els del Baix Llobregat esperem que aquestes complicitats durin molt més i vagin molt més enllà!

Encara queda molt per aportar, queda molt per debatre, queda molt per actuar...

Ens queda un País per alliberar!

Una abraçada,

Miquel

Anònim ha dit...

i lo que te rondare morena...